Nézzen be hozzánk

Program


Sweet Charity

Sweet Charity

SWEET CHARITY
Koncert előadás

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 24. szerda, 19:00

Különleges közösségi élmény, interaktív Sweet Charity koncert mutatkozott be nagy sikerrel a Rózsavölgyi Szalon színpadán. Auksz Éva néhány évvel ezelőtt játszotta el a Magyar Színházban a világhírű, Fellini film alapján készült musical főszerepét, és most egy személyben állítja elénk a történetet. Elénekli szinte az összes dalt – mármint azokat is, amelyeket a darabban nem Charity ad elő – és közben egy-két kellék és a közönség hathatós segítségével röpít bennünket egyenesen a hatvanas évek New York-jába, a kis bártündér mindennapjaiba. Vele utazunk reményeken, csalódásokon, szerelmen és szakításon át, beleesünk vele a Central Park tavába, beragadunk egy felhőkarcoló liftjébe, állásinterjúra érkezünk és megmerítkezünk a füstös Fan Dango lokál rejtelmeiben. Nem kell megijedni, nincs semmi néző-zaklatás, mégis, ennyire személyes élményt zenés színház ritkán nyújt manapság. Próbálják ki, megéri!

Látvány: Enyvári Péter / Vizuális technika: Őze Gábor / Zene: Budapest Jazz Orchestra / Rendező: Őze Áron

Ajánlatunk


Vajon máshogy végződtek volna a dolgok, ha Emmának születik egy fiútestvére, és nem rájuk, lányokra marad a családi vállalkozás? És ha a nővére, Adél nem menekül külföldre? És ha Emma nem menekül Pestre?

Grecsó Krisztián, ezen a jókedvű estén magáról fog mesélni. Leginkább arról, hogyan válhatott belőle egyáltalán író. A szegvári gyerekkorról, a béna csajozásokról, a megmosolyogtató művészi kísérleteiről a néptánc, a festészet és a könnyűzene területén..

A 2024. március 7-i csütörtöki 10 órási, március 8-i pénteki 10 órási és április 30-i keddi 10 órási előadásaink iskolásoknak szánt gyerekelőadások, melyre jegypénztárunkban korlátozott számban tudunk jegyet biztosítani.

Ajánló


Vas István fordítását modernizáltuk. A képmutatás műve nem változott. Úgy nevetünk a komédián, hogy közben borzongunk.

Hány arca lehet a Füstnek? Szállhat egy cigaretta izzó nyomán, születhet akár az égő avarkupac pattogása mellett egy nedves őszi…

Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Bezárás