Nézzen be hozzánk

Program


Quintia ~ 10 éves jubileumi műsor

Quintia ~ 10 éves jubileumi műsor

Az idén 10 éves Quintia zenekar 2011 júliusában alakult meg. Az öttagú női együttest Beke Beáta, Kurina Laura, Németh Irma, Péter Kata és Pocsai Mária alkotja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 4. vasárnap, 17:00

Előadásaik főleg népzenei ihletettségűek, de a klasszikus zene és a dzsessz elemeit egyaránt alkalmazzák. Első, akkor még alkalmi fellépésükre 2011. július 24-én került sor Dunaújvárosban, a Bartók színház felkérésére. A sikeres szereplésnek köszönhetően együtt maradtak, s azóta is együtt muzsikálnak.

Az együttes műsora a tagok egyéni sajátosságait és hangszeres tudásait figyelembe véve alakult ki. Igen sokoldalú, népzenei, világzenei jellegű összeállítást játszanak. A repertoárban elsősorban magyar dallamokat hallhatunk, de megtalálhatók világi dallamok feldolgozásai is.

Ajánlatunk


A 20. századi európai történelem egyik legtitokzatosabb története: hogyan menekült meg a meggyötört, összetört Párizs 1944-ben Hitler bosszújától, ördögi tervétől. A párizsi svéd konzulnak, Raoul Nordlingnak mindössze egyetlen éjszakája van, hogy meggyőzze, s lebeszélje Dietrich von Choltitz tábornokot, hogy – Hitler parancsát végrehajtva – a francia fővárost lerombolja.

A Centrál Színház előadásában színre lép a bájos és eszes Lizzie, a zord és titokzatos Mr Darcy, az álmatag Jane, a kenetteljes Mr Collins, az egymást gyötrő Bennet házaspár, a csacska Kitty és a még csacskább Lydia, és valamennyi rokonuk, barátuk, ismerősük – életre keltőjük pedig mindössze két virtuóz színész, Balsai Móni és Schmied Zoltán.

A 2024. március 7-i csütörtöki 10 órási, március 8-i pénteki 10 órási és április 30-i keddi 10 órási előadásaink iskolásoknak szánt gyerekelőadások, melyre jegypénztárunkban korlátozott számban tudunk jegyet biztosítani.

Ajánló


Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a…

Grecsó Krisztián, ezen a jókedvű estén magáról fog mesélni. Leginkább arról, hogyan válhatott belőle egyáltalán író. A szegvári gyerekkorról, a…

Vas István fordítását modernizáltuk. A képmutatás műve nem változott. Úgy nevetünk a komédián, hogy közben borzongunk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Bezárás