Nézzen be hozzánk

Program


Élet-Ritmusra (Pinceszínház)
2

Élet-Ritmusra (Pinceszínház)

Egy francia fiú, Adrien Lepage mindennapjaiba nyerünk bepillantást, a mániákusan doboló kamasz azonban egyre több titkot, élményt és emléket árul el nekünk. Furcsa világ tárul elénk, mely egyszerre irigylésre méltó és lehengerlő, de ad némi okot az aggodalomra is.
 több

Aktuális előadások



Cédric Chapuis
Élet-ritmusra
A Pinceszínház előadása

Talán Adrien mégsem olyan „átlagos”? A kalandok, a csalódások, a megpróbáltatások ugyanúgy részei az ő életének is, mint bármelyik másik kamaszénak, akkor mégis mitől lehet ez a fiú más, mint a többiek?
Hol tart most az életében, mi a múltja és mik a tervei? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ az Élet-ritmusra című előadás a maga sajátos humorával Medveczky Balázs megrendítő alakításában.

„A darab legfontosabb üzenete az, hogy a különbözőség, a másság nem betegség. Azokat az embereket, akik valamilyen hátrányos helyzetben együtt élnek velünk, beskatulyázzuk, megbélyegezzük.

Elfelejtjük, hogy ők ugyanolyan emberek, mint mi, csak bizonyos helyzetekre kicsit másként reagálnak. Ez olykor nagyon érdekes és gyönyörűen meg is színezi a hétköznapokat. Számomra pont az ő különlegességük a csoda” – fogalmazott a rendező.

Előadja: Medveczky Balázs
Közreműködik: Poroszlay Kristóf

Alkotók:
Díszlet- és jelmeztervező: Hojsza Henrietta
Fordította: Varsányi Anna

Rendező: Hojsza Henrietta

Ajánló


A Centrál Színház előadásában színre lép a bájos és eszes Lizzie, a zord és titokzatos Mr Darcy, az álmatag Jane,…

Vas István fordítását modernizáltuk. A képmutatás műve nem változott. Úgy nevetünk a komédián, hogy közben borzongunk.

Jobb hallgatni, félrenézni, továbbmenni... És csak csendben sírni. Főleg ha nő vagy! Ez a túlélési stratégia működött a kilencvenes években…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Bezárás