Nézzen be hozzánk

Program


Orvosmuzsikus találkozó

Orvosmuzsikus találkozó

Az évszázadok során az orvostudomány és az orvosok nagy változáson mentek keresztül. Megindult a szakosodás, és idővel a tág látókörű orvosok ismerete és érdeklődése szűkebb szakterületre korlátozódott. Létrejöttek a „szakbarbárok”, akiknek jóformán arra sincs idejük, hogy az általuk művelt, viszonylag kis területet maradéktalanul átfogják.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 22. szombat, 17:00

Holott bármilyen nehéz, az orvosnak nem szabad feladni sokirányú érdeklődését, műveltségét és a művészetek iránti szeretetét, mert a beteg azt az orvost igényli, akit mindent tudónak hisz, hiszen életét bízza rá. A művelt és szépérzékű orvos lelki beállítottsága, az emberekhez való viszonya merőben más, mint a képzett, de gépies szellemvilágú orvosé.
Mozgalmunk, mint „Ars Medica Pro Humanitate Hungarica” 2000. szeptember 12-én került bírósági bejegyzésre. Eddigi koncertjeinken kb. 90 orvos és egészségügyi szerepelt sikerrel.

Lehetőséget szoktunk biztosítani az egészségügyiek tehetséges gyermekeinek szereplésére is. Az oroszlánrészt a lelkes és kitűnő színvonalat nyújtó kollégák biztosították.A mozgalom alapítója és eddigi elnöke Prof. Dr. Tarján Jenő szombathelyi kardiológus főorvos volt. 2002. év decemberében Kósáné Kertai Daisy vette át az elnöki teendőket, aki Budapestről irányítja a muzsikáló egészségügyiek mozgalmát.

Ajánló


A nagy sikerű, 1967-ben Dustin Hoffman és Anne Bancroft főszereplésével bemutatott Oscar-díjas film színpadi adaptációja. Az előadást 16 éven felülieknek…

Vas István fordítását modernizáltuk. A képmutatás műve nem változott. Úgy nevetünk a komédián, hogy közben borzongunk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Bezárás