Nézzen be hozzánk

Program


Haydntól Michael Jacksonig

Haydntól Michael Jacksonig

Déja Vu Quartet — Haydntól Michael Jacksonig

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 13:00

Játékos zenei séta ez a bécsi klasszikusoktól napjainkig. A vonósnégyesnek, mint évszázadokon   keresztül húzódó zenei műfajnak gyöngyszemei találhatók meg ebben a programban. Haydn és Mozarttól kezdődően Gershwint érintve egészen napjainkig a legváltozatosabb darabok hallhatóak, amelyeket csellóra, brácsára és két hegedűre írtak. Természetesen nemcsak a darabok, hanem ezek a hangszerek is középpontjában állnak a műsornak, aminek hangvétele játékos, pörgő és hasznos információkat nyújt minden korosztály számára.

Ajánlatunk


A 2024. március 7-i csütörtöki 10 órási, március 8-i pénteki 10 órási és április 30-i keddi 10 órási előadásaink iskolásoknak szánt gyerekelőadások, melyre jegypénztárunkban korlátozott számban tudunk jegyet biztosítani.

Vas István fordítását modernizáltuk. A képmutatás műve nem változott. Úgy nevetünk a komédián, hogy közben borzongunk.

Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak.

Ajánló


Vajon máshogy végződtek volna a dolgok, ha Emmának születik egy fiútestvére, és nem rájuk, lányokra marad a családi vállalkozás? És…

Grecsó Krisztián, ezen a jókedvű estén magáról fog mesélni. Leginkább arról, hogyan válhatott belőle egyáltalán író. A szegvári gyerekkorról, a…

A Centrál Színház előadásában színre lép a bájos és eszes Lizzie, a zord és titokzatos Mr Darcy, az álmatag Jane,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Bezárás